Hae Yrityslainaa

Yrityslainat-palvelu on nykyaikainen lainaamisen ja sijoittamisen markkinapaikka. Yrityslainat-palvelussa yhtiöt voivat hakea vakuudetonta lainaa useisiin käyttötarkoituksiin. Yrityslainat-palvelu on turvallinen, joustava ja nopea tapa hakea lainaa tai sijoittaa rahaa tuottoisasti.
Yrityslainat-palvelu on markkinapaikka, jossa lainanhakija määrittelee lainansa ehdot ja sijoittaja valitsee itselleen sopivat sijoituskohteet. Yrityslainat-palvelu tarjoaa turvallisen, helpon ja nopean tavan hakea lainaa. Palvelumme sopii kaikille Suomessa rekisteröidyille luottokelpoisille yrityksille ja yhteisöille , sekä kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille.
Yrityslainat-palvelussa lainan hakeminen on helppoa, turvallista ja joustavaa. Hae lainaa seuraamalla alla olevia ohjeita.

Lainanhakijana määrittelet itse lainasi ehdot:
  • Lainamäärä: 20 000 € - 4 999 999€
  • Korko: alkaen 4 % (korko lasketaan alkuperäiselle pääomalle koko laina-ajan)
  • Takaisinmaksuaika: (6 kuukautta - 5 vuotta)
  • Lyhennysohjelma: Kuukausilyhenteinen tai kertalyhenteinen
Hakemalla Yrityslainaa:
  • saat nykyaikaisen vaihtoehdon rahoittaa yrityksesi toimintaa vakuudetta
  • voit itse päättää millä ehdoilla haet lainaa (korko, maksuaika)
  • saat nopean, joustavan lainapäätöksen.Hae lainaa

Mikäli haluat lisätietoja, niin jätä yhteystietosi viereiseen chattiin.


Lainanhakijaksi voidaan hyväksyä yhtiö

  • joka on Suomessa rekisteröity,
  • jolla on riittävä takaisinmaksukyky

Luottoprosessin aikana tarvitset viimeisen vahvistetun tilinpäätöksen, kirjanpitoajot kuluneesta tilikaudesta, kuvauksen rahoitushankkeesta, tiliotteen yhtiön maksuliiketilistä sekä hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Lainahakemuksen Yrityslainat-palvelussa voi tehdä yrityksen allekirjoitusoikeutettu henkilö.

Lainanhakuprosessin vaiheet

1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla

Ensimmäiseksi sinun täytyy tunnistautua järjestelmäämme pankkisi myöntämillä henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Järjestelmämme käyttää salattua yhteyttä henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi.

2. Valitse yritys, jolle haet lainaa

Tunnistauduttuasi verkkopankkitunnuksilla saavut näkymään, jossa ovat yhtiöt, joissa olet allekirjoitusoikeutettu. Voit hakea lainaa eteesi listatuille yhtiöille. Valitse listasta yhtiö, jolle haluat hakea lainaa. Jos haluamasi yhtiö ei ole listalla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 020 332 233.

3. Lainan tiedot

Täytä hakemasi lainan tiedot, eli lainasumma, hakemasi lainan korko, laina-aika ja lainan käyttötarkoitus.
Saat laskelman haettavan lainan kaikista kuluista. Lopullinen lainan korko määräytyy yhtiösi luottoluokituksen perusteella sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet luottoluokituksen ja hankkeen luottokelpoisuuden.

4. Tarkasta tiedot

Ennen hakemuksen lähettämistä, tarkista vielä kerran, että lainan tiedot sekä yhtiön tiedot ovat oikein.

5. Kiitos lainahakemuksesta

Kiitos! Lainahakemuksesi nyt tullut perille käsittelijöillemme ja saat siitä yhteenvedon itsellesi sähköpostiisi. Saat sähköpostilla myös käyttäjätunnuksen sekä kirjautumisohjeet palveluumme.
Seuraavaksi tarkastamme yrityksesi luottoluokituksen ja Vauraus Suomi Oyj:n luotto-osasto arvioi yhtiösi luottokelpoisuuden.
Otamme sinuun pian yhteyttä henkilökohtaisesti lisätietoja varten.

6. Luottoprosessi

Tarvitsemme aina mahdollisimman tarkan kuvauksen hankkeesta ja lainanhakijan luottokelpoisuudesta. Mitä tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat tiedot saamme sitä nopeammin pystymme asian käsittelemään. Tarvitsemme aina kaikki pyydetyt liitteet, jotta voimme tehdä myönteisen päätöksen.
Oman luottoprosessimme lisäksi tarkistamme lainanhakijan henkilöllisyyden ja luottotiedot. Luottotiedot tarkistamme suomalaisen luottotietoyhtiö Bisnode Finland Oy kautta.
Alla näet luottoluokitusjärjestelmämme:

★★★★★
Erinomainen luottokelpoisuus
★★★★
Erittäin hyvä luottokelpoisuus
★★★
Hyvä luottokelpoisuus
★★
Tyydyttävä luottokelpoisuus
Välttävä luottokelpoisuus
0 Luotonmyöntöä ei puolleta

7. Lainahakemus markkinapaikalle

Hyväksytyn luottoprosessin jälkeen lainahakemuksesi julkaistaan Yrityslainat-palvelun markkinapaikalla. Lainahakemuksesi on voimassa kuusikymmentä (60) päivää, joiden aikana sijoittajat voivat sijoittaa lainaasi. Kirjautumalla sisään Yrityslainat-palveluun, voit tarkastella lainasi sijoitustilannetta. Lainan täytyttyä saat yhteydenoton ja voit käydä nostamassa lainan.

8. Lainan hyväksyminen

Voit nostaa lainan, jos lainahakemukseesi on sen voimassaoloaikana (60 päivää) löytynyt sijoituksia vähintään 25 % hakemastasi lainasummasta.
Sinulla on seitsemän (7) päivää aikaa hyväksyä sinulle tarjottu laina, lainasopimus ja vahvistaa se käyttämällä pankkitunnuksiasi. Pankkitunnusten käyttö toimii lainasopimuksen sähköisenä allekirjoituksena. Kun hyväksyt lainan, saat lainaamasi summan vähennettynä avauspalkkiolla pankkitilille kahden pankkipäivän kuluessa. Jos et vahvista tai hylkää lainaa 7 päivän kuluessa, lainahakemus ja siihen tehdyt sijoitusvaraukset raukeavat.

9. Lainasopimuksen vahvistus ja takaisinmaksusuunnitelma

Kun hyväksyt lainan, saat sähköpostiisi vahvistuksen myönnetystä lainasta, allekirjoitetun lainasopimuksen ja yksityiskohtaisen takaisinmaksusuunnitelman. Näet yksityiskohtaiset tiedot lainastasi myös kirjautumalla Yrityslainat-tilillesi.
Takaisinmaksuvelvollisuus alkaa siitä päivästä, jona lainanottaja on allekirjoittanut lainasopimuksen. Saat lisäksi sähköpostiisi kuukausittain muistutuksena maksuerän maksutiedot, joilla maksat lainan lyhennyksen ja koron erilliselle Vauraus Suomi Oyj:n ylläpitämälle asiakasvaratilille. Löydät maksutiedot myös takaisinmaksusuunnitelmasta ja olet velvollinen noudattamaan sitä, vaikka kuukausittainen muistutus ei tulisikaan sähköpostiisi. Vauraus Suomi Oyj:n järjestelmä siirtää lyhennykset ja korot sijoittajille automaattisesti.
Takaisinmaksusuunnitelmassa jokainen maksuerä on tasasuuruinen - sisältäen; lyhennyksen, koron, välittäjän hallintopalkkion ja toimitusmaksun. Sinulla on oikeus maksaa useampia maksueriä kerralla, yksittäin erillisillä tilisiirroilla. Mikäli haluat maksaa koko loppulainan kerralla pois, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Uuden lainahakemuksen voit jättää kun olet suorittanut kolme ensimmäistä lyhennystä ensimmäisestä lainastasi.
Hae lainaa

www.vauraus.fi