Yrityslainat.fi -palvelussa sijoittajat voivat valita erityyppisiä sijoitusmuotoja. Palvelun tarjoamat sijoitusmuodot on kuvattu seuraavissa kappaleissa.

Sijoitussuunnitelma

Jokainen kriteerit täyttävä henkilö tai yritys voi tehdä oman sijoitussuunnitelman. Minimisijoitus per laina on 10 euroa ja maksimi koko sijoittamasi summa. Yrityslainat-palvelu hajauttaa varat automaattisesti. Rahat sijoittuvat vain niihin yrityslainoihin, jotka täyttävät sijoittajan valitsemat kriteerit. Näitä ovat luokitus, lainan kesto ja -korko. Riskiä voi pienentää hajauttamalla rahat useisiin lainakohteisiin määrittämällä yhteen lainaan kohdistuvan summan. Kun varat ovat sijoittuneet lainoihin, ei lisäsijoituksia tehdä automaattisesti. Lue lisää hajautuksesta "Kuinka sijoitan" sivulta.

Aloita sijoittaminen

Tuotto+ sijoitussuunnitelma

Jokainen sijoittaja voi tehdä henkilökohtaisen Tuotto+ -sijoitussuunnitelman. Tuotto+ -sijoitussuunnitelmalla voi sijoittaa varoja kymmenestä eurosta ylöspäin. Rahat sijoittuvat yrityslainoihin, jotka täyttävät sijoittajan valitsemat kriteerit. Näitä ovat luokitus, lainan kesto ja -korko. Yrityslainat -palvelu hajauttaa sijoituksen uusiin, palveluun tuleviin lainoihin. Kun varat ovat sijoittuneet lainoihin, palvelu automaattisesti uudelleen sijoittaa palautuneet varat uusiin lainoihin. Voit muuttaa milloin tahansa Tuotto+ -palvelun kriteereitä. Muutokset Tuotto+ -sopimukseen varmistetaan ja hyväksytään aina pankkitunnuksilla.

Aktivoi Tuotto+

Jatkuva säästösuunnitelma

Yksittäisen ison sijoituksen sijaan tai lisäksi, on mahdollista säästää varoja yrityslainat palveluun. Palvelu sijoittaa varat automaattisesti määrittelemiesi kriteerien perusteella yrityslainoihin. Varojen siirto tehdään säännöllisesti kuukausittain. Kuukausimaksuja on mahdollista jättää välistä, mikäli sijoittaja niin haluaa. Säästösuunnitelma aktivoi automaattisesti myös Tuotto+ -palvelun.

Aloita säästäminen

Sijoituskohteet

Yrityslainat-palvelussa on myös mahdollista sijoittaa suoraan yksittäisiin lainahakemuksiin. Lähtökohtaisesti sijoituksen riski kasvaa mikäli kaikki varat sijoitetaan vain yhteen tai muutamaan kohteeseen. Sijoitusten riski ja kesto riippuvat valitusta lainakohteesta. Sijoitettuja varoja ei sijoiteta automaattisesti uudelleen, jolloin palautuvat varat voidaan nostaa, käyttää tai sijoittaa erillisellä sijoitussuunnitelmalla.

Katso kohteet

www.vauraus.fi